Feestlocatie inrichten

Feestlocatie inrichten met Industriële Meubels En Verlichting. Daarom doe je er goed aan om deze materialen ook terug te laten komen in je inrichting. Ga je echt voor een stoere look? Dan kan je bijvoorbeeld een stalen buis voor de ventilatie in het zicht laten. Je kunt hem dan ook nog in een mooie kleur schilderen om het geheel toch wat decoratiever te maken.

Feestlocatie inrichten

Hang een koperen lamp op in de woonkamer of gebruik steigerbuizen om je eigen industriële kapstok te maken. Bij een industriële inrichting mag hout ook best ruw of onbewerkt zijn, maar als je dat te ver vind gaan, kan je ook voor strakker afgewerkte meubels kiezen. Bij een industriële inrichting kan je gaan voor 2 verschillende kleurstijlen: sober of warm.

Natuurlijk kan je in elk interieur gaan voor een strakke, witte kleur op de muur, maar je kunt ook kiezen uit tientallen grijstinten of een mooie, donkere kleur. Met name donkerblauw is op het moment heel hip. Een nadeel van een industriële inrichting is dat je soms wel een wat kille sfeer kunt krijgen in huis.

Een lichte kleur groen of een zachte gele tint of okergeel kunnen de uitstraling van je woning een stuk aangenamer maken. Wil je wel een industriële inrichting, maar ook een knusse sfeer? Kies dan voor een zachte kleur. Voor een mooie, industriële inrichting kan je kiezen uit verschillende soorten meubelen.

Industrieel Interieur

Dat is een vrij makkelijke keuze en voor een kast in die stijl, zal je waarschijnlijk ook wel slagen. Maar wat voor bank of stoelen passen er in zo’n inrichting? En kan je helemaal losgaan met decoratieve items en accessoires? Of doet dat afbreuk aan jouw industriële woonstijl. Wij hebben een aantal mooie meubels uitgezocht bij de XOOON winkel in Barendrecht die helemaal aansluiten bij een industriële inrichting.

De Lima bank is mooi, strak afgewerkt en geeft je woning wat meer sfeer en warmte dankzij het mooie cognac leer. Wij kiezen voor de zwarte metalen pootjes, maar je kan deze ook in RVS of natuurlijk hout kopen. Met zo’n leren hoekbank heb je gelijk een mooie eye-catcher in huis.

Wij zijn van mening dat je altijd eerst een mooie eettafel uitzoekt, voordat je stoelen koopt. Een tafel moet robuust zijn en niet te verfraaid als je voor een inrichting gaat. Wij hebben daarom gekozen voor de Toro eettafel van XOOON in combinatie met de Otis eetkamerstoelen. Wij hebben bewust gekozen voor een betonnen tafelblad, de Otis stoelen nemen wij in dezelfde kleur als de bank om de cognac kleur terug te laten komen in het interieur – schoenenrek hout.

Hang een grote studiolamp op van koper of van metaal en gebruik een lockerkast om je inrichting helemaal af te maken. Het mooie aan XOOON is dat dit merk complete concepten ontwikkeld. In principe kan je voor elke stoel of kast wel andere bijpassende meubels vinden. Naast dit soort lijnen, kan je ook verschillende lijnen met elkaar combineren om zo tot je eigen industriële inrichting te komen.

Het is namelijk ook gaaf om een hoge tafel te nemen in jouw industriële inrichting. Let er bij het inrichten van je woning op dat het vooral sfeervol blijft. Is het dat niet helemaal geworden? Dan kan je een vloerkleed gebruiken om je woning iets meer aan te kleden of om de akoestiek in huis te verbeteren.

Je jas hang je aan de kapstok. En je handschoenen? Je muts, pet, sleutels…? Natuurlijk: die leg je er netjes bovenop! Onze industriële steigerbuis kapstok Bart Zwart heeft een stevige hoedenplank boven de haken, waar je diverse spullen op kwijt kunt. Superhandig voor praktische doeleinden, maar natuurlijk ook gewoon leuk voor het neerzetten van decoratieve spullen! Groot assortiment Veilig online betalen Showroom in De Lier Snelle levering binnen heel Nederland – barnwood tafel.

Eikenhout is een bewerkbare houtsoort. De kleur is lichtgeel tot aan geelbruin. Dit geeft een warm gevoel aan het hout. Het mooiste aan eikenhout is dat het eigenlijk na mate de jaren steeds mooier wordt (schoenenrek hout). Een geliefde houtsoort voor meubelen. Waarschijnlijk denk je niet direct aan de industriële woonstijl als het gaat om eikenhouten meubelen.

En misschien denk je met name aan antieke en massieve donkere meubelen, maar wij bewijzen graag de kracht van eikenhout in deze woonstijl. Elk eikenhout heeft zijn eigen unieke uitstraling. Het donkere eiken wat veel mensen kennen van vroeger is verleden tijd. Bovendien is niet elk soort eikenhout hetzelfde. Zo heb je Amerikaans, maar ook Europees eiken.

Van rode tinten tot aan geel tinten de keuze rijkelijk – steigerbuis kapstok. Industriële meubelen combineren goed met geel tinten, zoals okergeel. De gelige gloed van eikenhout doet het daarom ook goed met stalen elementen uit de industriële woontrend. De keuze voor eiken is verre van gek. Bovendien is dit hout makkelijk bewerkbaar en ontzettend sterk.

Eikenhout toepassen in een industrieel interieur is absoluut niet moeilijk. Het hout past goed in het kleurenpalet van de industriële woontrend. De gelige gloed combineert goed met staal, maar ook de typische kleuren grijs, wit, zwart, groen en blauw. Maar ook stoere materialen zoals leer zijn goed te combineren met dit hout.

Inspiratie voor het inrichten van uw feestlocatie

Zoek je nog decoratie of voor het inrichten van jullie zaal of eventlocatie kijk dan zeker eens bij  sl-homedecoration.com, je vind er J-Line Wanddecoratie en veel meer. Tover je interieur om tot een gelukkige plaats. Met de “Fancy Colours” collectie van J-line wordt elk feest bij jou thuis een echte topper! We zien alleen maar happy faces aan de feesttafel verschijnen, want van die overvloed aan kleur ga je gegarandeerd stralen. Dus waarom versier je jouw feestlocatie dit jaar ook niet eens op een kleurrijke manier? Klik hier voor de  J-Line Wanddecoratie.

Sl-homedecoration.com

Geplaatst in: Page