Stipper inhuren voor evenement

Voordat u besluit een stripper in te huren voor uw evenement, moet u een aantal factoren in overweging nemen. Voordat u een beslissing neemt, moet u rekening houden met de veiligheidsoverwegingen en de kosten. De strippers zelf kunnen mobiele telefoons met GPS-mogelijkheden en toegang tot Google Maps hebben, maar we hebben allemaal wel eens meegemaakt dat we verdwaalden toen we Google Maps gebruikten om onze locatie te vinden. Het gebruik van een betrouwbare kaartendienst is essentieel, en zorg ervoor dat je ze een duidelijke routebeschrijving geeft.

Het kiezen van een stripper agentschap

Bij het kiezen van een stripper agentschap voor uw evenement, is het belangrijk om je huiswerk te doen. Er zijn veel bureaus op de markt en ze zijn niet allemaal gelijk. Sommige bureaus beloven u een mannelijke stripper, maar in werkelijkheid krijgt u een 40-jarige man. Ook hebben sommige bureaus geen goede reputatie als het gaat om het sturen van mannelijke strippers. Bekijk de recensies op Facebook, Yelp en Google om er zeker van te zijn. Als je een mannelijke stripper wilt, kun je deze bureaus het beste vermijden. Ze verspillen je tijd en energie en zijn misschien niet beschikbaar op je speciale avond.

Kijk bij het kiezen van een bureau naar de ervaring van het personeel. Strippers hebben de reputatie onbetrouwbaar te zijn. Zorg ervoor dat u iemand krijgt met wie contact kan worden opgenomen in geval van een ongeluk. Bovendien, zorg ervoor dat u het contact nummer van het agentschap te krijgen, als je nodig hebt om hen te bellen om ervoor te zorgen dat ze opdagen. Het kan zijn dat u een paar telefoontjes moet plegen om ervoor te zorgen dat de strippers op tijd komen opdagen.

Van tevoren voorbereiden

Bereid u voor op haperingen en zorg ervoor dat de stripper op tijd komt door een goed contactnummer op te geven. Strippers zijn notoir onbetrouwbaar, dus bereid je voor op het onverwachte. Als je een agentschap hebt geboekt, zorg er dan voor dat je een telefoonnummer hebt van het agentschap van de stripper. Het laatste wat je wilt is erachter te komen dat je stripper niet komt opdagen! Een back-up plan is om wat eten en drinken voor te bereiden en een kleine Bluetooth-speaker bij de hand te hebben. Pak ook ongeparfumeerde massageolie in voor de stripper.

Veiligheidsoverwegingen

Als u van plan bent strippers in te huren voor uw volgende feest of evenement, moet u rekening houden met een aantal veiligheidsaspecten. Om te beginnen zijn strippers niet gedekt door dezelfde aansprakelijkheidsverzekering als werknemers. Dit is een van de redenen waarom managers uit veiligheidsoverwegingen 112 bellen ontmoedigen: ze willen niet dat de politie op hun feest komt en hun avond verpest. Bovendien moeten strippers zich in burgerkleding omkleden als ze hun kleedkamer verlaten.

U moet er niet alleen voor zorgen dat de strippers goed verzekerd zijn, maar ook dat zij alle relevante gezondheids- en veiligheidsnormen in acht nemen. Sommige bureaus bieden zelfs speciale pakketten aan als u speelgoed voor de strippers wilt verzorgen. Bovendien moet u bij het management navragen of de strippers het evenement mogen betreden. Hoewel strippers geen veiligheidsharnas hoeven te dragen, hebben ze wel toegang tot een bewaker en een hotline. U moet ook bij de manager van uw hotel controleren of strippers op uw evenement mogen komen.

Kosten van het inhuren van een stripper

Het kan duur zijn om een stripper voor uw evenement in te huren. De prijzen voor vrouwelijke strippers in Nederland liggen tussen €150 en € 300 per optreden. Gelukkig zijn er manieren om het proces minder kostbaar te maken. Hier zijn enkele tips. Zorg dat u een contract op papier krijgt voordat u de entertainer inhuurt. Zorg er ook voor dat je de helft van het bedrag vooraf betaalt om jezelf te beschermen als de artiest annuleert. U kunt ook voorkomen dat u het resterende bedrag uit eigen zak moet betalen door te kiezen voor een creditcard.

Zorg er altijd voor dat je weet hoeveel geld je moet uitgeven voor het boeken van de stripper. Veel bureaus rekenen een boekingsvergoeding bovenop de vooruitbetaling van de danseres. Deze vergoeding is bedoeld om de administratieve kosten te dekken, zoals de planning, reclame en juridische kosten. U moet er rekening mee houden dat de meeste bureaus een aanbetaling van € 100 vragen en eenzelfde bedrag van de stripper verlangen bij aankomst. Houd er rekening mee dat de danseres ook fooien moet krijgen.

De kosten van het inhuren van een vrouwelijke stripper voor een evenement variëren, dus controleer zorgvuldig voordat je er een inhuurt. Je kunt ze online vinden in advertenties of op sociale netwerksites. Als u niet zeker bent van de kosten van het inhuren van een stripper voor uw evenement, controleer dan de reputatie van de strippers op het internet en bel het bedrijf. Sommige strippers zijn oplichters die in het verleden klanten hebben opgelicht.

Sommige bureaus vereisen een minimum aantal gasten, terwijl andere dat niet doen. Als uw evenement intiemer is dan tien gasten, kan het zijn dat ze een grotere stripper nodig hebben. Sommige bureaus bieden lapdances apart aan en zijn niet altijd volledig naakt. U moet ook het aantal mannelijke strippers controleren dat beschikbaar is voor het evenement. Beslis vervolgens of u een stripper wilt laten optreden in een limousine of op een boot.

Het kiezen van een danseres

Er zijn verschillende factoren waarmee u rekening moet houden bij het kiezen van een stripper-danseres voor uw evenement. Sommige performers hebben mobiele telefoons, maar je moet er zeker van zijn dat je een professional krijgt. Zorg ervoor dat ze betrouwbare GPS-systemen en toegang tot Google Maps hebben, en huur geen performer zonder een goede routebeschrijving. U kunt ook een naam kiezen die begint met een “K” of “O”, zoals Clara of Blanka.