4 Leuke activiteiten om de koudere maanden door te Komen

Ben je op zoek naar een aantal unieke, leuke activiteiten voor de koudere maanden van het jaar? Het is dan wel bijna voorjaar en het zonnetje begint te schijnen, maar af en toe kan het nog erg koud worden. Het is dan ook fijn om te weten dat er een aantal leuke activiteiten van Wavevents zijn die je kunt doen met vrienden, familie of als bedrijfsuitje. Hier zijn er 4!

Après Ski Olympics

De Après Ski Olympics zijn perfect om dat echte wintersportgevoel naar Nederland te brengen. Stel je voor: grappige spellen zoals langlaufen met pijl en boog (denk aan biatlon, maar dan anders), bierpullen schuiven over het ijs, en een combinatie van een vuurspel met een glühweinwedstrijd. En het toppunt? Een gigantische nepkoe melken alsof je in Tirol bent! Dus, duik in je kast voor het meest over-the-top skipak uit de jaren ’80 en kom genieten van de Après Ski Olympics. Maakt niet uit of we binnen of buiten zijn, iedereen gaat het super naar zijn zin hebben!

Expeditie Nova Zembla

Wil je eens iets echt avontuurlijks en leerzaams doen? Probeer dan Expeditie Nova Zembla. Je kruipt in de huid van de beroemde ontdekkingsreiziger Willem Barentsz en gaat terug naar de 16e eeuw. Je stuit op spannende uitdagingen die samenwerken, skills en een beetje kennis nodig hebben. Ga pijl en boog schieten op nepijsberen, bouw samen het bekende “Behouden Huys” en race op langlaufski’s naar de ‘boot’. Het is niet alleen geweldig leuk, maar ook perfect voor teambuilding.

Workshop ijssculpturen

Voor iedereen die van knutselen en creatief bezig zijn houdt, is een workshop ijssculpturen maken echt een topidee om de koudere dagen leuker te maken. Op een gezellige plek mag je aan de slag met een eigen blok ijs om er iets moois van te maken. Maakt niet uit of je al een kei bent in beeldhouwen of gewoon iets nieuws wilt proberen, deze workshop is leuk voor jong en oud, voor elke persoonlijkheid. En stel je voor: de kerstman en zijn elfjes die langskomen om de boel te leiden – hoe leuk zou dat zijn voor een kerstuitje?

Workshop wintercocktails shaken

Als je in de winter liever lekker binnen blijft, dan is een workshop wintercocktails mixen echt iets voor jou. Met hulp van een professional leer je hoe je heerlijke cocktails maakt die perfect zijn voor het koude seizoen, denk aan smaken als karamel, kaneel, chocolade en koffie. Of je nou zin hebt in iets warms of toch liever een koele versnapering, er is voor iedere smaak iets. En geen zorgen als je geen alcohol drinkt, er zijn ook genoeg lekkere mocktails. Dit is een leuke en een beetje actieve bezigheid die zeker weten voor veel plezier en gezelligheid zorgt. Wat gaan jullie doen?

Geplaatst in: Page